2014. szeptember 28., vasárnap

Wishlist

Ebben a posztban összegyűjtöttem az én őszi/téli ' WishList ' darabjaimat a Tide Store.com oldalról.:) Rengeteg csodálatos ruhadarabjuk van , csak ámulok , és bámulok amikor jobban belevetem magamat az oldal nézegetésébe. Nem utolsó sorban pedig, most hatalmas akciók vannak náluk!!!
Bár a kollázsokba farmer nadrágokat nem tettem , ezek tetszenek-> 1. , 2. , 3. , 4. .
***
In this I collected my Autumn and Winter favourite items from Tide Store.com .:)
 They have many wonderful clothes, I marvel and wonder when I dive into examining the pages.
  Finally, there are huge sales now at Tide Store.

 1. Beige Cardigan - A kötött , nagy kardigánok mindig jól jönnek egy-egy hűvös nappalon / éjszakán. A bézs szín rengeteg színnel kombinálható, és a plusz szépsége ennek a kardigánnak a vállán lévő szegecsek.
2. Burgund Boots - Ez a burgundi csizma abszolút kedvencem. Ősszel abszolút favourite tud lenni, és sok egyszerű szettet feltud dobni.
3. Black Boots #1 -  Ebben a csizmában talán az arany díszcsík fogott meg , és ,hogy több anyagból áll. Az anyagok keverése mindig egyfajta különleges hatást ad, ami nekem nagyon tetszik.
4. Backpack - A hátizsákok minden üzletben megtalálhatóak. Nagyon nagy divatjukat élik most, én egy geometria mintájú zsákot választottam.
5. Black Boots #2 - Ez a fekete csizma kicsit egyszerűbb mint az előbbi, de természetesen ezen is van egy kevéske különlegesség, mégpedig az ezüst körszegecsek.
6. Gold Necklace - Imádom az arany színű ékszereket ( bár mostanában az ezüst is kezd megtetszeni) , így nem volt kérdés ,h ezt a cuki masnis nyakláncot is beletegyem.
7.  Sweather - A meleg pulcsikról pontosan ugyan az a véleményem mint a kötött kardigánokról. Praktikusak , szépek , de még is már nagyon szupereket gyártanak rengeteg mintával.

8. Natural Coat - A három kabát közül ez a darab tetszik legjobban. Szép, és a színe is tökéletes. Nem mellesleg nem fekete , így nem is komor.
9. Blue Coat - Még soha nem volt kék kabátom , de nagyon szépnek tartom őket. Jól jön azoknak az embereknek akik nem szeretik a világos , illetve fekete színű kabátokat.
10. Black Coat - Itt is van az utolsó , a jó "öreg" fekete. Személy szerint nekem nagyon tetszenek azok a kabátok amelyeken szőrme gallér van , egyszerű darabból tudnak elegánst varázsolni.

2014. szeptember 13., szombat

Black dress

 One of my favorite new pieces in my closet. I have plenty of plans with it. I got this dress from my cousin some days. I can mix and match the necklace as well with my many outfits, so you'll see it for a few more times.
***
Ez a ruha jelen pillanatban a kedvencem. Rengeteg tervem van vele. Pár napja kaptam az unokanővéremtől, és pont kapóra jött, mert tökéletes illik a fehér nyaklánchoz, ami szintén új szerzemény. A nyakláncot is sok ruhámmal tudom kombinálni ezért biztos ,hogy fogjátok még látni néhányszor.
Mivel a szettem fő színe a fekete , és jelen pillanatban a Henry Gidel & Coco Chanel című könyvet olvasom, ezért gondoltam lefotózom ,ha már a színek passzolnak.:DDD
http://lookbook.nu/look/6637290-Black-Dress
Dress: from my cousin / Heels: Deichmann / Necklace: Jewelry Coco

A következő ruhák a kedvenceim a Je Suis Belle - Autumn / Winter 2014-2015 -ös kollekcióból.:)
My favourite clothes from  Je Suis Belle - Autumn / Winter 2014-2015 collection.:)

2014. szeptember 3., szerda

Back to School Outfit #2

 Follow me on Instagram , Twitter and Tumblr. :)
***
Ismét egy iskola szettel jöttem nektek. Már  a 3. napnak is vége lett a suliban de még mindig nem tudtam visszarázkódni. Nagyon nagy változás a nyárral szemben. Sőőőt még a tetejébe olyan baj is van ,hogy reggel kicsit hűvösebb az idő, délre meg már melegebb. ( Még jó ,h pár napja beszereztem néhány kardigánt :DDD Hamarosan láthatjátok is őket!)
A mostani outfitem egy csíkos pólóból, farmer sortból, sneakersből , és egy farmer hátizsákból áll. Nagyon tetszik a táska bár iskolába nem hordom, mivel ha sok könyvet teszek bele eléggé töri a vállamat ,ami nem túl jó. :)
http://lookbook.nu/look/6593516-Back-To-School-Outfit-2
 T-shirt: H&M / Short , Sneakers: HERE / Bag: Vintage