2015. április 27., hétfő

Meeting with Oravecz Nóra

***
Oravecz Nóra az a blogger / írónő aki mindenkinek a példaképe lehetne!
Ha valaki alaposan beleolvas a blogjába biztosan órákon keresztül csak olvas! Visszatérve az első mondatra, azért példaértékű amit képvisel mert ő nem akar, és nem is teszi azt mint amit a többi magyar. Nem mondja ,hogy  lehetetlen csak azt, hogy meg kell edződni arra ami jön!
Április 23-án lehetőségem nyílt rá, hogy személyesen is találkozzak Nórival, így le is csaptam a lehetőségre és szóltam a legjobb barátnőmnek vegyen előre jegyeket nehogy lemaradjunk az előadásról. Amikor megláttam látszódott rajta, hogy mennyire szereti azt csinálni amit csinál. Elejétől a végéig csak mosolygott, és soha nem ment el tőle a kedve. Elmesélte röviden a kis életét, hogy bántották azért mert ő más volt és más is akart lenni mint azok az emberek akik körülvették. Számomra nincs annál motiválóbb mint amikor hallom vagy olvasom, hogy olyan emberből lett valaki akit elakartak tiporni. Azt is kiemelném, hogy hatalmas plusz pont jár arra a figyelmességre amit a művésznő adott felénk, ugyanis a rendezvény után mindenkinek mondott egy-egy kedves szót, vagy megkérdezte -Tetszett e az előadás?-.  Kevés az-az író aki ilyen közvetlen, és barátságos! Már maga a jelenlététől is felvidul az ember.:)
Összességében remek volt, és szerencsére sikerült beszereznem Nóri új könyvét dedikáltan aminek nagyon örülök!<33
Necklace from: Zenzero

2015. április 24., péntek

Necklaces from Zenzero

***
Mindenki aki szereti az ásványokat az ismeri a Zenzero bohémságokat. Annyi gyönyörű nyaklánc van Ági webshopjában, hogy legszívesebben az összeset megvásárolná. Haha!:DDD  De komolyan! Nagyon jól kombinálhatóak, és plusz pont, hogy az ásványoknak van jelentésük is. Abszolút megéri beruházni legalább egy darabra, ha nem szereted a statement nyakláncokat! Egyébként én imádom a feltűnő nyakékeket, viszont az utóbbi időben nagyon elvarázsoltak ezek a picik is, szóval azoknak is ajánlom akik még nem barátkoztak meg annyira a szolid darabokkal!
Térjünk át most az idei nyár egyik legnagyobb slágerére a fake tetoválásokra, amik fesztivál szezonra egy perf outfitben elengedhetetlenek így nagyon örültem mikor megláttam a Zenzero oldalán őket ( ITT kereshettek rájuk )! Bár én még nem megyek " igazi " fesztiválra ( gondolok itt a VOLTra, Szigetre illetve a Balaton Soundra ) de mégis szuper kiegészítői a szetteknek, és örömmel fogom őket viselni!:)

2015. április 19., vasárnap

Bubbles

***
Kicsi koromban imádtam a fúvókákat amikor a barátaimmal felváltva ugráltunk a kis gömbök után, és amelyeket nem bírtuk elkapni azokat csak néztük, hogy mikor is pukkannak szét..
Visszatérve a jelentbe mikor anya talált fúvókát és ideadta gondoltam csinálok egy bubis outfit posztot. Kicsit nehéz volt olyan képeket találni amin van buborék illetve a fejem sem túlerőltetett, így nem ez életem leghosszabb bejegyzése, de végül is a szett a lényeg ami látszik.:)

http://lookbook.nu/look/7331610-Bubbles
Cardigan, Necklace, Sneakers: Romwe / Top: sewn by my mom / Short: Chinese shop + DIY

2015. április 15., szerda

Pink nails

***
 Régóta szerettem volna körmös posztot írni, de igazából vagyok az a típus aki belevág egy hosszabb időtartalmú manikűr készítésbe. Átlagban az összeset lefestem egyszínűre és igazából meg is vagyok elégedve a teljesítménnyel. Maximum amit kihozok magamból e téren az-az ,hogy egyes körmeimen más színt viszek fel, vagy akár az összesen mást és mást.
Ezeket a képeket még tavaly nyáron készítettem.
Nem régen újra néztem a képeket és rájuk találtam, gondoltam nem hagyom kárba veszni, így kapva az alkalmat itt a gyümölcse a kutatásomnak.
Kettő körömlakkot használtam: egyik az Avontól a Pastel Pink árnyalat, a másik pedig az Essence Effect nail polish 10 Glitterbomb gyönyörűség!:)

Rings from Born Pretty Store

2015. április 11., szombat

Pastel sweather

   Follow me on Instagram , Facebook  and Twitter.:)
***
Ezek a képek még tavaszi szünetben készültek amikor hűvös volt az idő, de szerencsére már újra meleg van, és tegnap már tudtam is fagyizni az egyik osztálytársammal. Imádom a finom fagylaltokat*-*
Egyébként kedden nagyon jó napom volt, mivel ismét voltam Budapesten, illetve Szlovákiának egy kisvárosában, szóval mindenképp lesz áprilisi beszámoló! :)
http://lookbook.nu/look/7303152-Pastel-Sweather
Sweather: New Yorker / Short: Chinese shop +DIY / Shoes: Chinese shop / Necklace: Born Pretty Store , AVON / Sunglasses: Bijou Brigitte

2015. április 5., vasárnap

My March | 2015

View in Budapest

***
Nagyon régóta szerettem volna olyan bejegyzést közzétenni amiben a hetemet, vagy a hónapomat foglalom össze, viszont nem szokott különösebb dolog történni velem, így nem volt alkalmam ilyesfajta posztot írni.
A márciusom egészen más volt mint a többi mivel a kedvenc városaimban lehettem. Itt Szegedre és Budapestre gondolok. Imádom a nagyvárosokat ezért Budapestről elég sok képet készítettem, ezt az is bizonyítja ,hogy az Our beautiful capital city , és az Outfit of Budapest bejegyzéseimben meg sem bírtam mutatni az összeset..Haha:DDDD Szegedről nem készítettem hú de sok fotót mert nyilván ott kevesebb a látnivaló, és amik vannak azok is csak nyáron a legszebbek, majd akkor kitérek rá is!:)
Remélem tetszett a poszt, ha minden jól megy akkor áprilisról is lesz beszámoló!

 1. Square // 2.-3. Churches in Szeged / 4. Selfie at Szeged


1. Flower // 2. Selfie with my best friend ♥ / 3. Sefie with my friends♥ // Reading ♥♥

 Building in Budapest

OOTD ( more photos coming soon! )
1. Houses in Budapest // 2. Danube in Budapest // 3. Building In Budapest // 4. Me

With my beautiful best friend, Bella♥ I love her very much since 2012. Forever best moment in my life!


View from the Fisherman's Bastion

Cosmopolitan♥

2015. április 1., szerda

Hello April

   Follow me on Instagram and Twitter.:)
***
Boldog Bolondok napját mindenkinek!:DDDDD 
 Vicces nap, de ettől függetlenül én senkit nem szívattam meg. Nem gondolkodtam semmi ötletes tréfán, valamiért nincs kedvem ilyen dolgon törni az agyam.
Ez a szett akkor lett fotózva mikor még jó idő volt. Annyira kár, hogy ilyen csapadékos illetve szeles a mostani időjárás. Nagyon remélem, hogy hamarosan ellehet hagyni a kabátokat!

http://lookbook.nu/look/7271848-Hello-April
T-shirt: Bershka / Skirt, Fur, Sneakers: Romwe / Stocking: Born Pretty Store